фирма за джакузи,джакузи за двора,джакузи за градината,джакузи цени,джакузи цена

Програма за тестване на хард

епилатори,масажори,детоксикатори,лифтинг

Програма за тестване на хард

Drives Monitor

Drives Monitor е приложение за Windows, което предоставя информация с един Програма за тестване на хардпоглед за хард диска.По този начин можете постоянно да наблюдавате работата и състоянието на твърдия диск,следене на активността на диска,без да инсталирате друга програма.Притурката съдържа информация за всеки свързан физически или логически дял на диска, като общата сума изразходвано и свободно дисково пространство (в GB и проценти) и типа файлова система (NTFS, FAT и др.) Кликвайки върху иконата на устройството се отваря прозорец flyout, където можете да видите подробна информация за физически модел устройство, капацитет, тип, брой на дялове,цилиндри,сектори и др.Можете да визуализирате дисковата активност в проценти и също така да следите в реално време трансферна данни чрез графики.Също така четене и скорост на запис (в байтове, в секунда).Следи за всякакви преносими устройства, които се свързват с вашия компютър. Освен това има приспособен „Eject“ бутон, който ви позволява безопасно да изваждате USB устройства.

Free Download или от тук

Работи с операционни системи  Windows Vista / Vista 64 bit / 7 / 7 64 bit / 8 / 8 64 bit

Drives Windows Gadget

Drives Windows Gadget е леко приложение,предназначено да ви предостави информация за употребявано и свободно дисково пространство. Приложението може да се поставя на декстопа.

Free Download

Hard Disk Monitor

Hard Disk Monitor ви позволява лесно да следите вашия хард диск -капацитет и ви предупреждава, ако харда започва да се запъва.

Free Download

 

 

 

3