фирма за джакузи,джакузи за двора,джакузи за градината,джакузи цени,джакузи цена

Безплатни антивирусни програми

епилатори,масажори,детоксикатори,лифтинг

Безплатни антивирусни  програми

Panda Cloud Cleaner

Безплатна автинивирусна програма, лесна за използване,която е предназначена да ви осигури по-лесен начин за намиране и почистване вируси или други подобни Безплатни антивирусни  програмипрограми.С Panda Cloud Cleaner ще можете да се отървете от зловредния софтуер, който е засечен от традиционния софтуер за сигурност на вашия компютър.Само стартирате приложението и то автоматично ще сканира вашата система.

Работи с операционна система Windows Vista / 7 / 7 64 bit

Free Download

Официална страница

Baidu Antivirus

Безплатна антивирусна програма за проверка на компютъра  за злонамерен софтуер.Има 7 антивирусни функции за защита на компютъра в реално време,кактоБезплатни антивирусни  програми и Бързо сканиране за вируси,Бързо сканиране на обекти ,Извежда резултататите от сканирането и други…

Официална страница

Free Download

Norman Malware Cleaner

Norman Malware Cleaner е безплатна антивирусна програма,обещавайки да предпазва компютри по целия свят от зловреден софтуер и други опасни файлове, които могат да застрашат безопасността на потребителя.

Този софтуер не разполага с инсталатора,тъй като вирусите се опитват да блокират инсталирането на антивирусни и инструменти за сигурност,така че да бъдат доставени като изпълним файл,което означава, е само трябва да кликнете два пъти върху файла, за да стартирате приложението.

Има четири режима на сканиране, бързо, нормално, пълно.Разбира се,пълен режим ще се нуждае от много повече време за сканиране.

Norman Malware Cleaner не е заместител на пълноценна антивирусна, но ако почистването на компютъра ви от заразени файлове,не е било възможно със съществуващите инструменти,опитайте тази програма.

Официална страница

Работи с операционни системи Windows XP / 2003 / Vista / 2008 / 7 / 8 / 8 64 bit

NANO AntiVirus

Антивирусна програма,която осигурява надеждна защита за вашия компютър от всякакъв вид злонамерен софтуер.NANO AntiVirus е мощна програма предназначена да осигури високо ниво на сигурност.NANO AntiVirus е в състояние да защитава Безплатни антивирусни програмивашата система в реално време. Всеки път, когато се опитате да получите достъп до всеки файл с включена защита в реално време, системата автоматично ще сканира този файл.Всички съмнителни и заразените обекти могат да бъдат поставени под карантина в дадена папка за допълнителен анализ.

Официален сайт

Онлайн сканиране за вируси

Видео как се работи с програмата

ComboFix

ComboFix е безплатна програма за намиране и отстраняване на зловреден софтуер,чрез задълбочени сканирания.ComboFix е предназначена за напреднали потребители, системни администратори и компютърни техници,защото това може да причини сериозни щети на вашия компютър.В допълнение програмата създава резервно копие на системния регистър, както и за възстановяване на системата, в случай се случи нещо по-сериозно.

Официална страница

Free Download

RegRun Reanimator

RegRun Reanimator е безплатно приложение предназначено за добавяне на допълнителен слой за сигурност на вашия компютър, като предоставя усъвършенствани инструменти за премахване на множество файлове зловреден софтуер.Всеки бутон има подробни обяснения,така че ще знаете със сигурност какво сте на път да направите още преди да кликнете върху него.

Инструментът сканиране за вируси прави точно това, което подсказва името му, търсенето на компютър за злонамерени файлове и да ги премахнете или на място или след рестартиране на компютъра.

В случай, че не сте опитен потребител и не знаете как да се справите с подозрителен файл, просто преминете към раздела Изпращане доклад. По този начин,можете да изпратите подробен доклад за системата в центъра за подкрепа.

RegRun Reanimator работи бързо и лесно, без да възпрепятства работата на компютъра, както и сканирането отнема по-малко от минута.

Работи с всички операционни програми на Windows

Официална страница

3