фирма за джакузи,джакузи за двора,джакузи за градината,джакузи цени,джакузи цена

Антивирусни програми

епилатори,масажори,детоксикатори,лифтинг

Kaspersky Rescue Disk

Kaspersky Rescue Disk e bootable дикс -Жив диск,базиран на Gentoo Linux и Kaspersky Anti-Virus и се използва за при заразени компютри за спасяване на файлове,операционна система….

При заразяване на компютъра с вирус,Kaspersky Rescue Disk се опитва възстанови нормалната работа на РС-то,да отстрани вирусите,дори и тези,които пречат на нормалното му стартиране.

Работи с файлови системи FAT32/NTFS/Ext2/Ext3/Ext4/Reiser

Работи с операционни системи

 • Microsoft Windows XP Home Edition SP2
 • Microsoft Windows XP Professional SP2 (32/64 bit)
  • Microsoft Windows Vista Home Basic (32/64 bit)
  • Microsoft Windows Vista Home Premium (32/64 bit)
  • Microsoft Windows Vista Business (32/64 bit)
  • Microsoft Windows Vista Enterprise (32/64 bit)
  • Microsoft Windows Vista Ultimate (32/64 bit)
   • Microsoft Windows 7 Starter (32/64 bit)
   • Microsoft Windows 7 Home Basic (32/64 bit)
   • Microsoft Windows 7 Home Premium (32/64 bit)
   • Microsoft Windows 7 Professional (32/64 bit)
   • Microsoft Windows 7 Ultimate (32/64 bit)

Официална страница

Download

Dr.Web LiveCD 6.0.0

Това е безплатна програма създадена на базата на Linux и сканиращите антивирусни програми и най-вече на антивирусната програма Dr.Web.Програмата позволява възстановяване на системата,при заразяване на компютъра с вирус и не позволява сканиране.Това е тип Жив диск/ самозареждащ се,който сканира системата,открива вирусите и опитва да премахне вирусите.

Работи с всички операционни системи на Windows

Ръководство за работа с програмата

Официална страница

Download

 

ESET Free Online Antivirus Scanner

Безплатен инструмент за он-лайн сканиране на компютъра и откриване на зловреден код – троянски кон,вируси от различен произход,червей,шпионски софтуер и други.Активирате програмата само с едно кликване и сканирате машината си.

Работи с операционни програми Microsoft Windows 7/Vista/XP/2000/NT

Официален сайт

Стартирай програмата за он-лайн сканиране

 

Avira Free Antivirus

Идеален заместител на платени антивирусни програми.С функции за здрава защитаАнтивирусни програми от троянски коне,вируси,шпионски софтуер и още много.Може да работи в реално време ,поради вградения си скенер.Обновява се автоматично.Може да се използва цяла година с безплатен лиценз,като на всеки 4 седмици се подновява автоматично.Не натоварва компютъра,лесна за инсталиране,бързо сканиране.

Официален сайт

Free Download Avira

AVG/FREE

Осигурява защита в реално време при сърфиране в интернет,автоматично обновяване,многофукционална в защитата от зловреден софтуер.

Официален сайт

Антивирусни програми

 

Free Download

 

Avast

Предлага е-mail скенер,защита в реално време,обновява се автоматично.Разполага с „boot time“ скенер,който позволява отстраняването на нежелани програми при Антивирусни програмистартиране на операционната система.Защита при пренос на файлове през Р2Р прогокол. Не изисква много компютърни ресурси,има множество фунции за контрол, .. и на български език.

Официален сайт

Free Download

 

Comodo Antivirus

Предлага защита от вируси,шпионски софтуер,открива съмнителни скрити файлове,защитава всички вашиАнтивирусни програми устройства,бързо сканиране.При пускане на игри,предотвратява появата на сигнализиращи прозорци, актуализации на база данни или планирани сканирания.Автоматично се обновява срещу най-новите вируси.

 

Официален сайт

Free Download

Multi Virus Cleaner

Безплатна антивирусна програма за откриване и премахване на вируси.Подпомага на администраторите и потребителите при почистване на заразените системи. Multi Virus Cleaner се актуализира редовно и може да открива вируси, червеи, троянски коне и шпионски софтуер .Програмата разполага с бърз, лесен за употреба скенер. Новата версия открива и премахва основен шпионски софтуер.

 Free Download

Bit Defender

Програма за бързо сканиране он-лайн. Открива вируси и зловреден софтуер само в Антивирусни програмиактивните файлове на системата ,които се стартират едновременно със стартирането на операционната система. Лесен за използване и не е нужно да го инсталирате на компютъра си.Винаги актуализиран,за да бъде максимално ефективен.Може да бъде инсталиран като разширение в браузъра ви.Не нарушава работата на компютъра,като го натоварва и забавя.

 

Официален сайт

Стайртирай он-лайн сканирането на компютъра за вируси

Антивирусни програми

Следваща страница

3